Home » Antislip-vloer

Antislip-vloer

Met een antislip-vloer van beton zorgt u ervoor dat uw medewerkers veilig kunnen werken. Zeker wanneer er met water wordt gewerkt, kan de vloer van uw magazijn of fabrieksruimte nogal glad worden. Niet te vergeten zijn vloeren van ruimtes waar klanten komen, zoals winkelruimtes, ook erg belangrijk. Waarborg de veiligheid van uw personeel en klanten en kies voor een veilige antislip-vloer van Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft, om ongelukken te voorkomen.

Een antislip-vloer van beton of een ander materiaal 

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten antislip-vloeren. Deze zijn vaak van beton, maar soms ook van bijvoorbeeld kunststof. Welke soort vloer het beste is voor uw situatie, is afhankelijk van verschillende factoren.

Wanneer u veel met water of andere vloeistoffen werkt, is het aan te raden een antislip-vloer van kunststof te kiezen als uw werkplaatsvloer. Werkt u veel met zware materialen of werktuigen, dan is een betonnen vloer een beter idee.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Laat u professioneel adviseren

Vindt u het lastig te bepalen welke vloer het beste is voor uw situatie, bijvoorbeeld omdat u zowel met water als met zware machines werkt? Wij adviseren u graag. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 015-2852300. Ook mag u ons ook altijd een bericht sturen naar info@qualityfloor.nl of via ons contactformulier. U kunt ons ook inschakelen voor het voorbereidende werk, zoals het slopen van uw oude parketvloer.

Neem contact op!