Home » Antistatische vloeren

Antistatische vloeren

Laat het plaatsen van antistatische vloeren over aan de specialisten van Qualityfloor BV uit Delfgauw, gelegen in regio Delft. Ons gedreven en vakbekwaam personeel is in te schakelen voor particuliere projecten, maar we voeren ook werkzaamheden uit voor bedrijven. Bovendien is het mogelijk om ons zowel in het binnen- als het buitenland in te zetten.

Antistatische vloeren laten leggen heeft diverse voordelen

Als u kiest voor antistatische vloeren, dan bouwt uw vloer geen statische elektriciteit op. Dit wil zeggen dat u, als u op dit soort vloeren loopt, geen schok krijgt bij het vastpakken van de deurklink. U heeft de keuze uit diverse soorten antistatische vloeren als gietvloeren uit regio Delft. U kunt ook antistatische coatingvloeren laten plaatsen. Wanneer u kiest voor het laten leggen van dit soort vloeren, duurt dit ongeveer een week. Allereerst dient de vloer voorbewerkt te worden, waarna de vloer zelf gegoten wordt. Hierna dient u de vloer een aantal dagen niet te belasten, zodat deze uit kan harden.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Kies voor een vloer van goede kwaliteit

Als u uw nieuwe antistatische vloeren laat leggen door Qualityfloor BV, bent u zeker van een vloer van goede kwaliteit. Wij werken tijdens het leggen van onze gietvloeren en coatings met moderne apparatuur en hoogstaande producten. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-2852300 of een e-mail te sturen naar info@qualityfloor.nl.

Neem contact op!