Home » Beton designvloer

Beton designvloer

Een beton designvloer laat u leggen door vloerspecialist Qualityfloor BV. Wij kunnen een prachtige vloer voor u maken op basis van egaliseermiddel of kunststof. Beide materialen verzekeren u van een stevige, duurzame vloer met stoere robuuste uitstraling. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek voorzien wij u graag van meer informatie over onze mogelijkheden en advies op maat. Op deze manier kunt u een weloverwogen keuze maken voor onze dienstverlening en expertise.

Beton designvloer: duurzaam, stevig en goed betaalbaar 

Beton designvloer: duurzaam, stevig en goed betaalbaar
Een beton designvloer is leverbaar in diverse kleuren en is bovendien dun en waterdicht. Een betonvloer is geschikt voor uiteenlopende toepassingen en is naadloos. Hierdoor is de vloer eenvoudig te onderhouden en gemakkelijk schoon te houden. Wilt u een beton designvloer combineren met vloerverwarming? Geen enkel probleem.

U ziet, een beton designvloer is een veelzijdige vloer en wanneer u deze laat vervaardigen en leggen door Qualityfloor BV, ook bijzonder goed betaalbaar. Heeft u liever een andere soort vloerafwerking, zoals een antislip-vloer? Ook dan neemt u contact op met onze specialisten.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Meer informatie en contact

Of het nu gaat om een vloer in een woning of vloeren voor uw horecaonderneming, wij staan voor u klaar. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, waaronder het laten egaliseren van uw vloer in Zuid-Holland? Onze medewerkers staan u graag te woord. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via nummer 015 – 285 23 00 of per mail via info@qualityfloor.nl. Bekijk ook eens info@qualityfloor.nl voor een overzicht van ons kunnen!

 

Neem contact op!