Home » Chemisch bestendige vloeren

Chemisch bestendige vloeren

Voor het plaatsen van chemisch bestendige vloeren schakelt u de hulp in van Qualityfloor BV uit Delfgauw, vlak bij Delft. Daar wij werken met de modernste apparatuur, technieken en producten van hoogstaande leveranciers. Wij leveren vloeren van de hoogste kwaliteit. U kunt daarom zeker bij ons terecht als u een chemisch bestendige vloer wilt aanschaffen en plaatsen in uw pand.

Wij plaatsen uw chemisch bestendige vloeren graag voor u

Wij staan voor u klaar als u uw nieuwe, chemisch bestendige vloeren wilt laten leggen door gedreven en vakbekwaam personeel. Wij werken voor bedrijven in binnen- en buitenland. Werkt u in uw bedrijf met chemische producten? Dan is het slim om uw vloer te bedekken met een vloer die bestand is tegen chemicaliën. Deze vloer voldoet aan alle veiligheidseisen én heeft een lange funcitonele levensduur. Een voorbeeld van een chemisch bestendige vloer die wij graag voor u plaatsen, is een troffelvloer. Dit type vloer is namelijk 100% vloeistofdicht.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Vraag naar alle mogelijkheden

Voordat wij uw chemisch bestendige vloer voor u plaatsen, gaan wij na of wij uw vloer in Westland moeten egaliseren. Als u langskomt in onze showroom, bespreken we graag al onze werkzaamheden met u. U dient hiervoor wel een afspraak te maken per e-mail via info@qualityfloor.nl of door te bellen naar 015-2852300. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier.

Neem contact op!