Home » Coatingvloeren laten plaatsen

Coatingvloeren laten plaatsen

Als u besluit uw coatingvloeren te laten plaatsen door de vakmensen van Qualityfloor BV, heeft u het langst plezier van uw nieuwe vloer. Wij nemen u het hele vloerenlegproces uit handen. Zo helpen we u bij de voorbereiding van uw ondervloer tot en met het kwalitatief hoogstaande eindresultaat van uw nieuw gelegde vloer.

Coatingvloeren laten plaatsen door professionals van ons bedrijf

De vakmensen van ons bedrijf uit Delfgauw, nabij Delft, staan voor u klaar om u te helpen als u coatingvloeren wilt laten plaatsen. Dit type vloer kunt u over iedere bestaande vloer heen gieten. Dit is ideaal voor parkeergarages of een berging. Aangezien een coatingvloer, anders dan een gietvloer, enkel een toplaag is, kan het zijn dat u de structuur van de ondervloer door de coating heen ziet. Als uw bestaande vloer een bijzondere structuur heeft, ziet dit er juist extra stijlvol uit. Bovendien wordt uw huidige vloer zo beschermd. Ook zijn onze coatingvloeren antistatisch, waardoor u bij deze vloeren geen schok krijgt als u een deurklink of iets dergelijks vastpakt.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Kom langs voor het bespreken van uw mogelijkheden

De medewerkers van Qualityfloor BV coaten uw vloer graag voor u. Als u besluit om coatingvloeren te laten plaatsen, kom dan op afspraak langs in onze showroom. We bespreken dan alle mogelijkheden op het gebied van coatings en gietvloeren voor uw specifieke situatie. Wilt u een afspraak maken? Bel ons dan op 015-2852300 of stuur een e-mail naar info@qualityfloor.nl.

Neem contact op!