Home » Decoratieve vloeren

Decoratieve vloeren

Vloerenzaak Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft, heeft een uitgebreid assortiment aan decoratieve vloeren. Wilt u een nieuwe vloer in uw woning of bedrijfspand laten leggen? Dan vindt u hier zeker een geschikte vloer! Wij helpen u bovendien met de aanleg van uw vloer, zodat u zeker trots kunt zijn op het eindresultaat.

Verschillende soorten decoratieve vloeren laten leggen door onze vakmensen

Gaat u een vloerrenovatie uitvoeren in uw huis of uw bedrijfspand? Dan is het een goed idee om de hulp in te schakelen van deze professionele vloerspecialist. Als u op afspraak langskomt in onze showroom, kunt u allerlei soorten decoratieve vloeren bekijken. Onze medewerkers leggen u graag de voordelen van de verschillende vloertypen uit. Ook bespreken zij met u de mogelijkheden van uw specifieke situatie. Jullie bepalen samen welke soort vloer het beste in uw ruimte past.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Maak een afspraak voor onze showroom

Heeft u online informatie opgedaan over de verschillende typen decoratieve vloeren die wij voor u leggen? Kom dan op afspraak bij ons langs voor het bekijken van onder andere onze gietvloeren met een design. U maakt deze afspraak door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 015-2852300 of een e-mail te sturen naar info@qualityfloor.nl.

Neem contact op!