Home » Design gietvloeren

Design gietvloeren

Qualityfloor BV heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van design gietvloeren in verschillende stijlen. Kies voor een industrieel ogende betonlook of ga voor een hoogglans afwerking in uw gewenste RAL-kleur. Design gietvloeren kunnen ook in duokleur worden afgewerkt, wat een gevlamd effect geeft. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden en wij voorzien u graag van een deskundig advies.

Onze design gietvloeren zijn overal terug te vinden

De design gietvloeren van Qualityfloor BV zijn overal terug te vinden, van de retailsector tot aan woonhuizen, kantoorpanden en horecagelegenheden. De strakke stijl met betonlook komt uitstekend tot zijn recht in uw woning, maar ook in uw kantoor. Ons vakkundige team werkt door het hele land, maar ook over de grens in Duitsland, België, Engeland en Luxemburg.

Wij hebben in de loop der jaren vloeren mogen leggen bij veel bedrijven en bij mensen thuis. Bent u onze volgende tevreden klant die jarenlang van een duurzame gietvloer mag genieten? U kunt ons ook inschakelen voor onze andere diensten, waaronder het verwijderen van gelijmde vloerbedekking.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Wilt u weten of de design gietvloeren een goede keus zijn voor uw woon- of bedrijfsruimte? Wij komen graag bij u langs om de situatie op te nemen en de verschillende typen afwerkingen te bespreken. Voor een afspraak belt u naar 015 285 23 00 of stuurt u een e-mail naar info@qualityfloor.nl. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier.

Neem contact op!