Home » Egaliseerbedrijf

Egaliseerbedrijf

Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft, is hét egaliseerbedrijf voor grote en kleine klussen. Wij egaliseren graag de vloer van uw woonkamer, maar ook voor klussen tot 2000 m² draaien wij onze hand niet om. Grote oppervlakten egaliseren wij met behulp van onze eigen vrachtwagen met pompinstallatie. Hiermee brengen wij zowel dikke als dunne lagen egaliseermiddel aan op vrijwel iedere ondergrond. Zelfs houten vloeren egaliseren wij. Dit doen wij met vezel versterkt egaliseermiddel, zodat hierna iedere vloerbewerking mogelijk is.

Het egaliseerbedrijf voor turn-key-opleveringen van kantoorpanden

Ook bestaande vloeren worden door de specialisten van ons egaliseerbedrijf vakkundig voorbereid voor nabewerking. Dit is bijvoorbeeld handig in kantoorpanden, waar vloeren legklaar worden gemaakt. Er ontstaat zo een strak eindresultaat zonder lijmresten.

Op deze manier ziet uw vloer er representatief uit en kunt u met een gerust hart klanten en relaties ontvangen in uw pand dankzij uw mooie kantoorvloer. Wilt u uw pand verhuren? Een vloer geëgaliseerd door een professioneel egaliseerbedrijf als Qualityfloor BV verhoogt de waarde van uw pand en zorgt ervoor dat u sneller huurders vindt.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Heeft u vragen over het laten egaliseren van uw vloer? Neem contact met ons op!

Overweegt u uw vloer te laten egaliseren door ons egaliseerbedrijf, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over bijvoorbeeld de prijs van een epoxy gietvloer of over de mogelijkheid van kathodische bescherming. U bereikt ons door te bellen naar 015-2852300 of via e-mail info@qualityfloor.nl. Ook het invullen van ons contactformulier behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact op!