Home » Egaliseren Delft

Uw vloer egaliseren in Delft

Qualityfloor BV kan voor u een vloer egaliseren in de omgeving van Delft of bij u op locatie in heel Nederland. Ons bedrijf is opgericht in 2003 en is inmiddels uitgegroeid tot een ware specialist. Wij hebben enkel gedreven personeel in dienst dat uiterst vakbekwaam is. Zij doen er alles aan om u maximale kwaliteit te leveren, in een zo kort mogelijke periode.

Een vloer egaliseren in de omgeving van Delft 

Qualityfloor BV kan voor u een vloer handmatig egaliseren in de omgeving van Delft. Dit gebeurt vooral als de oppervlakte klein is. Mocht de ruimte groter zijn, dan beschikken wij over diverse pompen die onze werkzaamheden versnellen.

Bij het egaliseren zorgen wij ervoor dat de vloer de door u gewenste dikte krijgt. Omdat wij beschikken over jarenlange ervaring, zorgen wij ervoor dat elke ondervloer geschikt wordt voor elk type vloerbedekking, waaronder een beton stucvloer. Schakel ons in voor het egaliseren van de ondervloer in uw woon- of bedrijfsruimte in Delft en omgeving.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Schakel ons ervaren team in 

U kunt vrijblijvend een offerte bij ons opvragen als u graag een vloer wilt laten egaliseren in de omgeving van Delft. Hebt u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen 015 – 285 23 00. Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook zijn wij per e-mail bereikbaar, via info@qualityfloor.nl.

Neem contact op!