Home » Egaliseren Gouda

Uw vloer egaliseren in Gouda

Het egaliseren van een vloer laat u in omgeving Gouda over aan de specialisten van Qualityfloor BV. Sinds het ontstaan van ons bedrijf in 2003 mogen wij ons dé partner in vloerafwerking noemen voor zowel particuliere als zakelijke afnemers. Of het nu gaat om woninginrichting, projectinrichting, renovatiebouw of retail: ons vakbekwame en ervaren team staat voor u klaar. Wij komen graag bij u langs op locatie om de situatie en bijhorende kosten in kaart te brengen waarna wij een offerte op maat voor u opstellen.

Egaliseren van uw vloer in Gouda: omvangrijk dienstenpakket 

Het egaliseren van een vloer in Gouda of uw locatie in Nederland, bijvoorbeeld Leiden, is bij ons in vertrouwde handen. Ons team kan elk type ondervloer gereedmaken voor het leggen van alle soorten vloerbedekking. Hierbij zorgen wij ervoor dat uw ondervloer volkomen waterpas is en vlak. Ook het aanbrengen van gietvloeren, het voegen van beton of het verwijderen van gelijmde vloerbedekking verzorgen wij graag voor u.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Bekijk onze referenties voor een overzicht van ons kunnen 

Vloeren egaliseren in omgeving Gouda, dat laat u aan ons over! Bekijk eens onze referenties om een beeld te krijgen van ons kunnen. Alleen zien is geloven! Uiteraard kunt u ook contact opnemen met een van onze medewerkers voor meer informatie over onze dienstverlening. Bel tijdens kantooruren naar 015 – 285 23 00 of stuur ons een e-mail via info@qualityfloor.nl.

Neem contact op!