Home » Egaliseren Leiden

Uw vloer laten egaliseren in regio Leiden

Qualityfloor BV is uw specialist als het gaat om hoogwaardige vloerafwerking na het egaliseren van uw vloer in Leiden of elders in Nederland. Doordat wij gebruik maken van moderne apparatuur en technieken, egaliseren wij elk oppervlakte moeiteloos en snel in de omgeving van Leiden, in de rest van Nederland en in omliggende landen voor uiteenlopende toepassingen.

Laat uw vloer egaliseren door een professional in regio Leiden 

Door eindvloeren te laten behandelen met egaliseermiddel bent u verzekerd van een strak resultaat. De vloeren worden gekenmerkt door hoge vlakheid en zijn zeer slijtvast. Door onze jarenlange ervaring en technische kennis als het gaat om het egaliseren van vloeren onder meer in regio’s Leiden, Rotterdam en Gouda, maken we ondervloeren in vrijwel elke dikte vlak en waterpas, waarna de vloer gereed is voor het gewenste type vloerbedekking.

Ons team egaliseert uw gietvloer – afhankelijk van de oppervlakte – handmatig, door gebruik te maken van een pomp of met inzet van bulksilo’s en een pomptruck.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Vraag ons naar een vrijblijvende offerte 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om het egaliseren van vloeren in (de omgeving van) Leiden, of elders in binnen- of buitenland? Wij komen graag bij u langs op locatie waar wij u vrijblijvend voorzien van advies. Door de jaren heen hebben wij zowel particuliere als zakelijke klanten van perfect geëgaliseerde vloeren mogen voorzien. Voor meer informatie neemt u contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@qualityfloor.nl of te bellen naar 015 – 285 23 00.

Neem contact op!