Home » Egaliseren pomp

Laat uw vloer egaliseren met behulp van een pomp

Het egaliseren van grotere oppervlaktes laat u uitvoeren door onze specialisten: wij maken gebruik van een pomp voor optimaal resultaat. Wij zijn al meer dan 10 jaar dé specialist op het gebied van vloerbewerking. Wij zijn landelijk actief en werken ook in het buitenland voor zowel zakelijke als particuliere klanten waarbij we ons richten op diverse werkgebieden. Van woninginrichting, renovatiebouw, industrie en projectinrichting tot particulier. Qualityfloor BV is uw vakbekwame en ervaren partner!

Diverse behandelmethodes waaronder egaliseren met behulp van een pomp 

Jarenlange ervaring en technische kennis stellen ons in staat elk type ondervloer gereed te maken voor vloerbedekking naar keuze. Wij kunnen ongeacht de gewenste dikte en het in te zetten egaliseermiddel de ondervloer vlak en waterpas maken. Dit maakt ons tot een echte specialist als het gaat om vloeren egaliseren. Er zijn drie methodes welke wij afhankelijk van de grootte van het te behandelen oppervlakte kunnen inzetten.

Met inzet van een pomp kunnen wij in korte tijd kleine oppervlaktes handmatig voor u egaliseren. Het resultaat is een ondervloer die slijtvast is en een hoge mate van vlakheid heeft. Heeft u een gelijmde vloerbedekking die verwijderd moet worden? Ook die uitdaging gaan wij niet uit de weg!

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Samenwerking met erkende leveranciers

Om het beste resultaat te verkrijgen op het gebied van egaliseren in Zuid-Holland of elders in het binnen- of buitenland, waaronder egaliseren met behulp van een pomp, werken wij samen met topleveranciers Weber-Beamix en Thomsit. Mede hierdoor wordt een goede productkwaliteit te allen tijde gewaarborgd. Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze mogelijkheden of onze prijzen voor het egaliseren van een ondervloer met een pomp? Neem direct telefonisch contact met ons op door te bellen naar 015 – 285 23 00 of stuur uw e-mail naar info@qualityfloor.nl.

 

Neem contact op!