Home » Egaliseren Rotterdam

Uw vloer laten egaliseren in regio Rotterdam

Het ervaren en vakkundige team van Qualityfloor BV is uw partner als het gaat om vloeren egaliseren in omgeving Rotterdam. Wij maken gebruik van de modernste apparatuur en technieken. Hierdoor bent u met een keuze voor onze dienstverlening en onze expertise altijd verzekerd van een kwalitatief hoogstaand eindresultaat binnen een kort tijdsbestek. Wij zijn gevestigd in Delfgauw, nabij Rotterdam.

Egaliseren van uw vloer in Rotterdam: diverse technieken inzetbaar 

Wij kunnen vloeren in regio Rotterdam en elders in Nederland op diverse manieren egaliseren. Eindvloeren die behandeld zijn met egaliseermiddel, kenmerken zich door hoge slijtvastheid en vlakheid. Dit type vloer worden veelal toegepast als bedrijfsvloeren en vloeren in parkeergarages, maar ze kunnen ook worden toegepast in de woning- en utiliteitsbouw. Afhankelijk van de omvang en de dikte van de oppervlakte dat u wilt laten egaliseren, kiest u bij ons egaliseerbedrijf onder meer uit de volgende methodes:

  • Handmatig egaliseren: wordt toegepast bij relatief kleine oppervlakten.
  • Egaliseren met gebruik van een pomp: middelgrote oppervlaktes worden met behulp hiervan in korte tijd geëgaliseerd.
  • Egaliseren met inzet van een pomptruck en silo’s: deze methode wordt ingezet bij zeer dikke lagen en grote oppervlaktes. Hierdoor kunnen wij per dag tot wel 30.000 kg egaliseermiddel verwerken.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Vraag ons naar meer informatie over toepassingen, werkwijze en tarieven

Heeft u een probleemvloer die u wilt laten aanpakken door een professional? Neem voor meer informatie over het egaliseren van vloeren in regio Rotterdam of elders in binnen- of buitenland contact met ons op. Ook als u meer wilt weten over onze werkwijze, de toepassingen voor gietvloeren en onze tarieven, neemt u gerust contact met ons op. Bel tijdens kantooruren naar 015 – 285 23 00 of stuur een e-mail naar info@qualityfloor.nl.

Neem contact op!