Home » Egaliseren Westland

Laat uw vloer egaliseren in regio Westland

Heeft u interesse in de diensten van Qualityfloor BV om uw vloer mooi te laten egaliseren in buurt van Westland? Ons bedrijf is al sinds 2003 actief en wij zijn dé specialist in Nederland op het gebied van vloerbewerking. Onze gespecialiseerde medewerkers bieden u maximale kwaliteit in een zeer korte tijdspanne. Dit betekent dat wij zelfs ’s avonds voor u zullen doorwerken als dat nodig mocht zijn.

Uw vloeren professioneel laten egaliseren in de buurt van Westland? Qualityfloor BV is de oplossing! 

Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Leiden, heeft zeer veel ervaring bij het egaliseren van allerlei soorten vloeren. Wij zijn bekend met het maken van eindvloeren van egaliseermiddel. Dit soort eindvloeren wordt gebruikt in de utiliteit en woningbouw. Afhankelijk van de oppervlakte van de vloeren, hebben wij drie manieren om vloeren te kunnen egaliseren in de regio van Westland: handmatig egaliseren, egaliseren met een pomp en egaliseren met vrachtwagens en silo’s.

Mocht u willen dat wij ook meteen uw vloer uitvlakken en waterpas maken, dan kunnen wij dat door middel van een laserapparaat bewerkstelligen. Bij het egaliseren van vloeren in de regio Westland werken wij samen met de bekende leveranciers Weber-Beamix en Thomsit.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Bij ons ontvangt u altijd de beste service 

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven en zijn daarnaast VCA-gecertificeerd. Heeft u interesse in onze diensten en wilt u graag weten hoe onze tarievenlijst eruit ziet als het gaat om het egaliseren van uw vloer in de buurt van Westland? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of bel ons via 015 – 285 23 00 of e-mail naar info@qualityfloor.nl. Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom.

Neem contact op!