Home » Egaliseren Zuid Holland

Uw vloer egaliseren in regio Zuid-Holland

Qualityfloor BV helpt u graag om uw vloer mooi te egaliseren in de regio Zuid-Holland. Ons bedrijf is gevestigd in Delfgauw en is sinds 2003 werkzaam in de vloerenbranche. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze werkzaamheden zowel in Nederland als ver daarbuiten uitvoeren. De gedreven werknemers van Qualityfloor BV werken zowel voor de particuliere markt als ook voor de zakelijke markt.

Schakel ons in voor het perfect egaliseren van uw vloeren in Zuid-Holland

Bij het egaliseren van verschillende soorten vloeren in regio Zuid-Holland volgen wij altijd de ondergrond van de vloer. Dit heeft als gevolg dat de vloer niet waterpas gemaakt wordt, omdat dit alleen mogelijk is door de vloer uit te laseren. Indien gewenst zullen wij uw ondervloer uitvlakken en waterpas maken; echter dit proces is wel erg kostbaar.

Het ligt aan de specifieke ondergrond en locatie of wij handmatig, met een pomp of met een vrachtwagen uw vloer kunnen egaliseren in de buurt van Zuid-Holland. Door onze grote technische kennis kunnen wij elk type ondergrond van een vloer klaarmaken voor gebruik.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Laat ons u helpen bij uw project

Benieuwd of Qualityfloor BV u kan helpen bij het egaliseren van de vloer van uw kantoor in Zuid-Holland? Of heeft u nog andere vragen? Bel ons dan op het nummer 015 – 285 23 00 of stuur een e-mail naar info@qualityfloor.nl. Wacht niet langer want onze medewerkers staan klaar om u van dienst te kunnen zijn.

Neem contact op!