Home » Gietvloer betonlook

Gietvloer met betonlook

Qualityfloor BV heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van een gietvloer met betonlook in verschillende ruimtes zoals woonhuizen, winkels, utiliteitsgebouwen, kantoren, automobielbedrijven en meer. Een hoogwaardige vloer of een gietvloer met betonlook brengen wij aan bij uw locatie in heel Nederland. Woont u in België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk of in Luxemburg? Ook dan laat u een  duurzame gietvloer met realistische betonlook van Qualityfloor BV leggen.

De voordelen van een gietvloer met realistische betonlook 

Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft, beschikt over een vrachtwagen die zelfvoorzienend is. Dit houdt in dat wij onze eigen stroomaggregaat en watervoorziening meebrengen zodat wij geen beroep hoeven te doen op uw voorzieningen. Wij brengen de gietvloer met betonlook of een andere gewenste afwerking in één dag aan, ook wanneer het om grote oppervlaktes gaat.

Wij maken gebruik van bulksilo’s waarmee we tot wel 1000m2 vloeibaar zandcement van 5 centimeter dikte kunnen aanleggen. Al onze vloeren worden geleverd met een NOA Afbouwgarantie zodat u nog jarenlang profiteert van een mooie vloer met een stoere betonlook.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Informeer naar de mogelijkheden voor een moderne vloer met betonlook 

Wilt u een designvloer met betonlook laten storten door een ervaren professional? Een mooie vloer met moderne betonlook hoeft helemaal niet duur te zijn. Vraag ons naar de prijzen of neem contact met ons op voor een deskundig advies of meer informatie. Ons team vertelt u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van een gietvloer met betonlook. U kunt uw vragen richten aan info@qualityfloor.nl of het contactformulier invullen. Uiteraard kunt u ons ook persoonlijk spreken via 015 285 23 00. We helpen u graag verder.

Neem contact op!