Home » Gietvloer Delft

Gietvloer storten in Delft

U kunt bij Qualityfloor BV terecht als u een gietvloer in de omgeving van Delft wenst, waaronder Pijnacker. Ons bedrijf is opgericht in 2003 en is sindsdien uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vloerbewerking. U mag van ons maximale kwaliteit verwachten wanneer wij uw nieuwe vloer in een zo kort mogelijke tijd afleveren. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij ontzorgen u compleet bij het storten van uw gietvloer in regio Delft en Pijnacker 

Qualityfloor BV voert in heel Nederland en in omliggende landen werkzaamheden van de hoogste kwaliteit uit. Daarom verzorgen wij voor u bijvoorbeeld ook een gietvloer in Delft en omgeving, bijvoorbeeld in Pijnacker. Wij nemen u al het werk uit handen, wat inhoudt dat het volledige traject op ons neerkomt; van de behandeling van uw ondervloer tot aan de laatste afwerking. Op deze manier blijven wij de beste kwaliteit garanderen. Wij kunnen u bij kunststof gietvloeren van dienst zijn met de volgende afwerkingsmogelijkheden:

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Vraag nu uw offerte aan 

Denkt u na over het laten aanbrengen van een hoogwaardige gietvloer in uw ruimte? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Wij nemen graag uw wensen met u door als u een gietvloer in uw woonruimte of bedrijfspand in Delft, Pijnacker of ergens anders in Nederland wenst. U plant hiervoor een afspraak met ons in door te bellen naar 015 – 285 23 00 of een e-mail te sturen naar info@qualityfloor.nl. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom in Delfgauw, nabij Delft.

Neem contact op!