Home » Gietvloer Den Haag

Gietvloer laten storten in Den Haag

Schakel Qualityfloor BV uit Delfgauw in voor het aanbrengen van een gietvloer in regio Den Haag, bijvoorbeeld in Rijswijk, Voorburg of Leidschendam. Wij zijn dé specialist op het gebied van gietvloeren voor de zakelijke en particuliere markt. Graag komen wij persoonlijk langs om de ruimte op te meten. Qualityfloor BV biedt de scherpste prijzen voor een gietvloer in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam of in Voorburg. Ontdek wat wij voor uw woning of zakelijke bedrijfsruimte kunnen betekenen.

Een gietvloer voor zakelijke of particuliere toepassingen in Den Haag

Wanneer wij de ruimte op komen meten, zullen wij u enkele vragen stellen over de toepassing van de gietvloer. Vervolgens kunnen wij een epoxy gietvloer of een PU-gietvloer aanraden met de meest geschikte coating. Ook kunnen wij een prijsopgave maken voor de gietvloer. Wilt u een gietvloer laten aanbrengen in de regio Den Haag, bijvoorbeeld voor uw bedrijf in Voorburg of uw woning in Leidschendam of Rijswijk? Een gietvloer kent diverse toepassingen. Het wordt onder andere gebruikt in de volgende sectoren:

  • Renovatiebouw
  • Particulier
  • Woninginrichting
  • Utiliteitsbouw

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Kies de juiste type gietvloer voor uw ruimte in Leidschendam, Voorburg of Rijswijk

Ons ervaren en vakbekwame team verzorgt graag voor u een gietvloer in de omgeving van Den Haag, zoals in Voorburg, Leidschendam of Rijswijk, maar ook elders in Nederland, zoals in Westland. Met een gietvloer zorgt u voor een egaal geheel, wat zorgt voor een strakke uitstraling. Alles is naadloos, wat zorgt voor een strakke basis in uw woning. Bij ons kunt u terecht voor kunststofvloeren in de volgende afwerkingen:

  • Epoxy rolcoatings
  • PU-gietvloeren in één of meerdere RAL-kleuren
  • Epoxy diklaagcoatings

Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor voorbereidende werkzaamheden, zoals het uitvlakken van de ondervloer of het verwijderen van gelijmd tapijt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor meer informatie over het aanbrengen van een gietvloer in regio Den Haag, inclusief Voorburg, Rijswijk en Leidschendam, belt u geheel vrijblijvend met onze medewerkers via 015 285 23 00. Ook kunt u ons schriftelijk bereiken via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@qualityfloor.nl. Ons gespecialiseerde vloerenbedrijf is actief in heel Nederland en in omliggende landen. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij vertellen u graag meer over onze (internationale) diensten.

Neem contact op!