Home » Gietvloer kwaliteit

Een mooie gietvloer van hoge kwaliteit

Bij Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft, vindt u altijd een mooie gietvloer van hoge kwaliteit. Daarnaast zorgen onze vakbekwame medewerkers ervoor dat uw opdracht binnen de tijdspanne wordt geleverd die u zelf aan kunt geven. Mocht dat niet lukken door alleen overdag te werken, dan zullen onze medewerkers ook ’s avonds doorwerken. Zo heeft u nooit langer dan verwacht last van werkzaamheden in uw huis of kantoorpand. En dat is wel zo fijn!

Bij ons schaft u een gietvloer van hoge kwaliteit aan 

Bij een gietvloer van hoge kwaliteit kunt u rekenen op een hygiënische en onderhoudsarme ondergrond. Daarnaast zijn gietvloeren ook zeer veelzijdig en naadloos. Ons bedrijf heeft al sinds 2003 ervaring en productkennis als het gaat om het aanleggen van een gietvloer van uitstekende kwaliteit. Wij begeleiden u tijdens het hele traject, van ondervloerbehandeling tot de uiteindelijke afwerking van de vloer. Onze medewerkers zijn bekwaam in het aanleggen van diverse soorten gietvloeren, zoals:

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Profiteer van garantie 

Wanneer u door ons een nieuwe gietvloer laat leggen, kunt u van ons de allerhoogste kwaliteit verwachten. Gietvloeren staan bekend om hun lange levensduur waardoor wij graag gebruik maken van gietvloeren. Qualityfloor BV is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven, wat betekent dat wij u altijd NOA Afbouwgarantie geven. Voor meer informatie over het laten egaliseren of aanleggen van een vloer, e-mailt u naar info@qualityfloor.nl of belt u naar 015 – 285 23 00Wij beantwoorden graag uw vragen. Bekijk ook onze referenties om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op!