Home » Gietvloer Leiden

Een gietvloer in regio Leiden

Het verzorgen van kunststof vloeren, waaronder een gietvloer, laat u in Leiden en omgeving uitvoeren door Qualityfloor BV uit Delfgauw. Ons bedrijf is opgericht in 2003 en is sindsdien uitgegroeid tot een begrip als het gaat om hoogwaardige vloerafwerking. Wij bieden u het totaalpakket tegen een scherpe prijs. Bovendien werkt ons ervaren en vakbekwame personeel met de modernste technieken en apparatuur. Kiest u voor onze dienstverlening, dan bent u verzekerd van kwaliteit.

Gietvloer in omgeving Leiden: diverse afwerkingen mogelijk 

Als het gaat om het verzorgen van een gietvloer in regio Leiden kunnen wij het gehele traject, van ondervloerbehandeling en het egaliseren tot afwerking, voor u uitvoeren. Voor welke type afwerking kiest u op het gebied van gietvloeren? Maak uw keuze uit onder meer:

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Ga voor kwaliteit en schakel ons in 

Wij kunnen een gietvloer in Leiden in elke gewenst design leveren. Bovendien zijn ze alle naadloos. Wij werken met de producten van Sika vloersystemen. Mede hierdoor is de kwaliteit en de technische ondersteuning altijd gewaarborgd. Neem voor meer informatie of wanneer u een offerte bij ons wilt aanvragen, gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Bel tijdens kantooruren naar 015 – 285 23 00 of stuur een e-mail naar info@qualityfloor.nl.

Neem contact op!