Home » Gietvloer over tegels

Gietvloer over tegels

Qualityfloor BV heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van een gietvloer over tegels. Deze vloeren zijn zeer geschikt voor bedrijven in retail, logistiek en industrie en voor particuliere woonhuizen. Gietvloeren zijn niet alleen sterk en zeer duurzaam, maar ook zeer praktisch in het onderhoud, waardoor ze in allerlei situaties zijn terug te vinden.

Dé specialist in het aanleggen van een gietvloer over tegels

Het aanbrengen van een gietvloer over tegels kan in één dag worden gerealiseerd, ook wanneer het om grote oppervlaktes gaat. Wij beschikken voor grote opdrachten over een elektrische pomptruck en verschillende silo’s.

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten verspreid door heel Nederland storten wij een hoogwaardige gietvloer over tegels. Wij zijn ook werkzaam voorbij de grens, zoals in België, Duitsland, Luxemburg en Engeland. Op alle werkzaamheden wordt de NOA Afbouwgarantie afgegeven, zodat u verzekerd bent van topkwaliteit.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Vraag een scherpe offerte aan

Wilt u een gietvloer over tegels laten storten door een professional uit Delfgauw, nabij Delft? Wij kunnen ook uw vloer machinaal egaliseren voor het beste resultaat mogelijk. Vraag een scherpe en vrijblijvende offerte aan via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@qualityfloor.nl. Om persoonlijk met één van onze specialisten te spreken, belt u naar 015 285 23 00. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, zodat u profiteert van een hoogwaardig resultaat dat jarenlang meegaat.

Neem contact op!