Home » Gietvloer Rotterdam

Gietvloer laten aanbrengen in Rotterdam

Wilt u een gietvloer laten aanbrengen in uw bedrijf of woning in de regio Rotterdam? Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Rotterdam, biedt epoxy en PU-gietvloeren aan in alle RAL-kleuren tegen zeer scherpe prijzen. Wij komen persoonlijk bij u in regio Rotterdam langs om de ruimte op te meten waar de gietvloer aangebracht wordt. Lees meer over onze diensten en ontdek welke soorten gietvloeren wij kunnen toepassen bij uw woning of bedrijfspand in (de omgeving van) Rotterdam.

Een gietvloer is geschikt voor alle woningen en bedrijven in de regio Rotterdam

Een gietvloer is uitermate duurzaam en geschikt voor vrijwel alle doeleinden. Daarom worden gietvloeren steeds vaker toegepast in de utiliteitsbouw, kantoorgebouwen, automobielbedrijven, zware industrie en vanwege de strakke, industriële beton-uitstraling ook in (nieuwbouw)woningen. 

Qualityfloor BV legt een voordelige en hoogwaardige gietvloer in bijvoorbeeld Rotterdam, Delft, Nootdorp of bij u in Gouda, maar komen ook graag bij u langs buiten Zuid-Holland. Zelfs in het buitenland kunt u een hoogwaardige gietvloer van Qualityfloor BV laten storten!

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Vraag een aantrekkelijke offerte aan

Vraag een prijsofferte aan voor een gietvloer in uw bedrijf of woning in Rotterdam. Bel voor een afspraak naar 015 285 23 00. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en u van een passend advies te voorzien. Voor meer informatie over verschillende typen gietvloeren die wij in de regio Rotterdam kunnen aanbrengen, plannen wij graag een kennismakingsgesprek bij u op locatie in. Stuur een e-mail naar info@qualityfloor.nl als u nog vragen heeft. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op!