Home » Gietvloer uv-bestendig

Een gietvloer die uv-bestendig is

Laat uw gietvloer door Qualityfloor BV plaatsen en maak daardoor uw ondergrond uv-bestendig. Gietvloeren hebben daarmee het voordeel dat uw vloer er na een aantal jaren nog net zo uitziet als toen het nieuw was, zonder verkleuring van de zon. Weet u niet zeker of een gietvloer de beste optie is in uw situatie? Ons gedreven en vakbekwame personeel uit Delfgauw, nabij Delft kan bij u langskomen om te bekijken of een gietvloer voor u een goede keuze is. Dat is de service die u bij ons kunt verwachten!

Een gietvloer van Qualityfloor BV is altijd uv-bestendig 

Een gietvloer of stucvloer van beton is erg voordelig en is niet alleen uv-bestendig, maar ook comfortabel en hygiënisch. Wij kunnen u diverse andere gietvloeren aanbieden, zoals:

Een gietvloer kan in een door u gewenste RAL kleur worden gemaakt en zijn volledig naadloos. Qualityfloor BV biedt ook gietvloeren aan die op basis van egaliseermiddel zijn gemaakt. U kunt ervoor kiezen om de gietvloer naast uv-bestendig ook vochtbestendig te maken. Door een waslaag of PU coating aan te brengen kan dit worden bereikt.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Bekijk onze referenties 

Wilt u graag eerst onze referenties bekijken voor u een aanvraag wilt plaatsen? Dat kan! Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 015 – 285 23 00 of per e-mail via info@qualityfloor.nl voor aanvullende vragen over de mogelijke aanleg van een gietvloer welke uv-bestendig is. Onze medewerkers kunnen u alle mogelijkheden laten zien. Wacht dus niet langer en vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn u graag tot dienst.

Neem contact op!