Home » Horeca vloeren

Horeca vloeren

Wanneer u voor uw bedrijf in de horeca nieuwe vloeren moet uitzoeken, zijn er een aantal belangrijke criteria, voornamelijk hygiëne en veiligheid. Daarom is het belangrijk dat de vloer een glad oppervlak heeft zodat deze makkelijk schoon te maken is, maar niet zo glad dat uw medewerkers en klanten uitglijden. Kies daarom voor een hygiënische en veilige vloer van Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft. Onze vloeren voor in de horeca kunnen wel tegen een stootje, dus onder andere de stevigheid van uw vloer heeft u dan ook zelf voor het kiezen.

Een ruim aanbod aan horeca vloeren vindt u hier

Wanneer u voor uw horecazaak op zoek bent naar nieuwe vloeren, dan vindt u bij Qualityfloor BV diverse keuzes. Wij begrijpen dat uw nieuwe gietvloer aan verscheidene eisen moet voldoen. Zo moet uw vloer goed te onderhouden en veilig zijn en er ook mooi uitzien.

Dit alles vindt u in een hoogwaardige gietvloer met een mooi design, die na het gieten af te werken is met verschillende middelen. Kies bijvoorbeeld voor een verflaag in een mooie kleur of een afwerkmiddel dat de vloer volledig waterdicht en uv-bestendig maakt.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Laat uw horecazaak weer stralen

Kan uw horecazaak wel een opknapbeurt gebruiken? Dan kiest u voor een van onze schitterende vloeren voor in de horeca, waaronder HACCP-vloertegels. De vloer van uw zaak is zeer bepalend voor de uitstraling van uw restaurant of café. Wanneer u een nieuwe vloer laat aanleggen, heeft uw zaak direct een frisse en moderne uitstraling en kan deze er weer jaren tegenaan. Bel naar 015-2852300 of vul het contactformulier in. Een e-mail sturen naar info@qualityfloor.nl mag natuurlijk ook.

Neem contact op!