Home » Industriële betonvloer

Industriële betonvloer

Een industriële betonvloer is een aanwinst voor uw bedrijf. Hiermee geeft u uw zaak namelijk precies de uitstraling die u wilt. U kunt deze uitstraling nog versterken door de vloer op een juiste manier te laten afwerken. Zo kunt u uw industriële betonvloer in een mooie kleur laten schilderen, maar er zijn ook diverse coatings mogelijk. Denk hierbij aan een coating die uw vloer geheel waterdicht maakt. Op deze manier geniet u lange tijd van uw industriële betonvloer.

Een industriële betonvloer is zeer sterk en robuust

Wanneer u een betonvloer wilt gebruiken voor industriële toepassingen, dan is het belangrijk dat u een robuuste en sterke vloer kiest. Of het nu gaat om een werkplaatsvloer of een vloer voor een opslagplaats, de experts bij Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft en Rotterdam, helpen u verder. Door te kiezen voor een industriële betonvloer bent u verzekerd van een sterke vloer die lang meegaat. Zo’n vloer is ideaal in ruimten waar u werkt met zware materialen of werktuigen, zoals heftrucks. Een betonvloer kan zulke zwaargewichten goed aan. Wordt er in de ruimte met water gewerkt waardoor de vloer soms glad kan worden? Dan is een antislipvloer wellicht ook interessant voor u.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Heeft u vragen? Stel ze gerust

Bij het kiezen van een nieuwe betonvloer voor uw bedrijf komen er vast allerlei vragen bij u naar boven. Uiteraard beantwoorden wij uw vragen graag. Neem contact met ons op via 015-2852300. U kunt ook een e-mail sturen naar info@qualityfloor.nl. Of stel uw vragen via ons contactformulier.

Neem contact op!