Home » Kunststofvloeren

Kunststofvloeren

De kunststofvloeren van Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft, zijn zeer sterk en gaan lang mee. Dit soort vloeren is ook nog eens uitermate geschikt om te voorzien van een coating, zodat ze nog langer meegaan. Ook kunnen ze hiermee extra beschermd worden tegen negatieve invloeden van buitenaf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uv-straling, vervuiling en beschadigingen.

Kunststofvloeren met precies de uitstraling die u wenst

Wanneer u een kunststofvloer laat aanleggen door onze specialisten, dan heeft u de keuze uit diverse afwerkingen. Zo kunt u bij de meeste vloeren kiezen uit een effen of een gemêleerde variant.

Zo heeft uw kantoorvloer de juiste uitstraling die precies past bij uw bedrijf en de klanten of zakelijke relaties die u hier ontvangt.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Gegarandeerd een hoge kwaliteit

De grondstoffen voor onze kunststofvloeren kopen wij uitsluitend in bij leveranciers die hoogwaardige kwaliteit leveren. Veelal werken wij al vele jaren met hen samen. Hierdoor zijn wij er zeker van dat de kunststofvloeren die wij maken zeer robuust en slijtvast zijn. Zo heeft u er nog jarenlang plezier van.

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Wilt u ook kunststofvloeren laten aanleggen bij uw bedrijf in de omgeving van Delft? Wij bespreken dan graag samen met u wat uw wensen en behoeften zijn, zodat wij precies de vloer kunnen aanleggen waar u naar op zoek bent. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via 015-2852300 of stuur een e-mail naar info@qualityfloor.nl. Het is ook mogelijk ons contactformulier in te vullen.

Neem contact op!