Home » Parkeergaragevloer

Parkeergaragevloer

Een parkeergaragevloer krijgt heel wat te verduren, waardoor een stevige vloer noodzakelijk is. Kies daarom voor een betonvloer van Qualityfloor uit Delfgauw, nabij Delft. Een goede keuze is dan een cementgebonden gietvloer. Deze vloer wordt opgebouwd uit een industrieel egaliseermiddel met een topcoating die de vloer extra sterk maakt. Deze vloer is zeer robuust en erg slijtvast. Behalve het feit dat een cementgebonden, gegoten parkeergaragevloer perfect tegen een stootje kan, is zo’n vloer ook nog zeer decoratief. Zo laat u een goede eerste indruk achter bij uw bezoekers.

Kies ook voor een voordelige parkeergaragevloer 

Wanneer u in uw parkeergarage een nieuwe gietvloer laat aanleggen, dan gaat het in veel gevallen om een flinke oppervlakte. Kies daarom voor een economische en kwalitatieve oplossing in de vorm van een cementgebonden gietvloer.

Deze heeft een unieke uitstraling en is daardoor net zo mooi als een kunststof gebonden gietvloer, maar dan voordeliger. Ook heeft u bij een cementgebonden gietvloer de keuze uit verschillende designs, zoals een effen of gevlamd design. Ook zijn cementgebonden gietvloeren ideaal voor een werkplaatsvloer. U ziet: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Vraag ons om persoonlijk advies 

Uw parkeergarage is het eerste dat bezoekers zien. Daarom is het belangrijk dat deze er netjes uitziet. Kies daarom voor een cementgebonden gietvloer. Wij begrijpen dat u hier graag deskundig advies over wilt. Bel daarom 015-2852300 en u ontvangt persoonlijk advies van ons. Of stuur ons een bericht via ons contactformulier of via info@qualityfloor.nl. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom.

Neem contact op!