Home » Pomptruck

Pomptruck

Met onze eigen compacte pomptruck leggen de specialisten van Qualityfloor BV iedere vloer vakkundig aan. Dat doen we al sinds 2001. Wij maken het beton hiervoor zelf, van voordelig ingekochte materialen. Op deze manier heeft u een voordelige betonvloer die gegarandeerd van goede kwaliteit is. Zo’n betonvloer kent vele toepassingen en is zeer slijtvast. Verder is een betonvloer eenvoudig aan te passen aan het interieur van uw bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld door een mooie kleur aan te brengen met betonverf.

Dit kunt u verwachten van een pomptruck 

Hoe gaat het aanleggen van een cementgebonden gietvloer in zijn werk? Hiervoor is er natuurlijk eerst vloeibaar cement nodig. Met onze hightechpomptruck kunnen wij dit cement zelf maken en vervoeren. Onze pomptruck is voorzien van een laadkraan, aggregaat en waterreservoir, zodat we alle benodigdheden bij ons hebben. Zo kunnen we tot 14 ton egaline meenemen, waarna we dit ook nog eens kunnen bijvullen.

Omdat onze truck nog geen 10 meter lang is, kunnen onze experts ook in nauwe straatjes in oude binnensteden uit de voeten. Nadat het beton is gefabriceerd, voegen we de grondstoffen toe die ervoor zorgen dat het beton precies aan uw verwachtingen voldoet. Als het beton klaar is, gieten we de vloer. Daarna is het tijd voor de afwerking, bijvoorbeeld door de vloer te verven of af te lakken.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Laat ons uw wensen weten 

Weet u al hoe uw nieuwe betonvloer eruit moet komen te zien? Of heeft u behoefte aan deskundig advies van ons egaliseerbedrijf? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Delfgauw, nabij Delft. Wanneer duidelijk is wat uw wensen zijn, egaliseren wij uw vloer professioneel en komen vervolgens langs met onze pomptruck. Geef uw wensen door via 015-2852300. Dit kan ook via info@qualityfloor.nl of door ons contactformulier in te vullen. U kunt ons ook inschakelen voor het verwijderen van gelijmd tapijt en andere diensten.

Neem contact op!