Home » Probleemvloer

Probleemvloer

Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft, helpt u af van die vervelende probleemvloer bij u in huis. Al sinds 2003 zijn wij dé specialist op het gebied van vloerbedekking. Onze medewerkers werken altijd met de meest moderne apparatuur en de nieuwste technieken bij het aanleggen, verwijderen en egaliseren van allerlei soorten vloeren. Wij lossen uw probleem voor u op!

Reken op onze specialisten om snel van uw probleemvloer af te komen 

Heeft u slechte ervaringen met een eerder afbouwbedrijf waardoor u nu zit opgescheept met een echte probleemvloer? Geen zorgen, onze experts kunnen u helpen. Met onze jarenlange ervaring weten onze vakbekwame werknemers precies welke technieken en apparatuur er gebruikt moet worden voor een optimaal resultaat bij het egaliseren van vloeren, het aanleggen van eindvloeren en bij het verwijderen van vloerbedekkingen.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven, waardoor wij op al onze vloerwerkzaamheden de NOA Afbouwgarantie geven. Ook zijn wij VCA-gecertificeerd. Daarom kunt u altijd op ons rekenen.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Wij brengen uw probleem precies in kaart 

Bij Qualityfloor BV leveren wij graag maatwerk. Wij weten dat elke vloer en daarmee ook elk vloer vraagstuk anders is en een andere aanpak vergt. Een probleem met uw vloer kan zich in allerlei situaties voordoen. Wij voeren onze werkzaamheden dan ook in allerlei sectoren uit:

  • Logistiek
  • Nieuwbouw
  • Projectinrichting
  • Retail
  • Particulier

Kies voor zeker, kies voor onze specialisten 

Wij begrijpen dat u door uw probleemvloer wat huiverig bent geworden bij het inschakelen van een nieuw aannemersbedrijf, bijvoorbeeld in regio Leiden. Bekijk daarom onze referenties om te zien wat andere bedrijven van onze diensten vinden. Wilt u graag nog wat meer informatie? Dan kunt u ons bereiken via 015 – 285 23 00 of per e-mail via info@qualityfloor.nlOp deze manier kunt u ook een afspraak maken om uw situatie op te nemen om zo voor eens en voor altijd van uw probleemvloer af te komen.

Neem contact op!