Home » PU-gietvloeren

PU-gietvloeren

Qualityfloor BV heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van PU-gietvloeren tegen zeer scherpe prijzen. De PU-gietvloeren van Qualityfloor BV worden vaak toegepast in verschillende retailpanden, utiliteitsgebouwen, industriële gebouwen, kantoorpanden en woonhuizen in heel Nederland en in omliggende landen. Wij zijn bijvoorbeeld actief in Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk. Ontdek de verschillende toepassingen voor gietvloeren van polyurethaan die wij voor u kunnen realiseren in een korte tijd.

Schakel ons in voor het spoedig storten van PU-gietvloeren

Qualityfloor BV brengt PU-gietvloeren op zeer korte termijn aan om aan uw wensen te voldoen. Dit is mogelijk doordat wij beschikken over een ruime voorraad aan benodigde materialen. Ook werken we met een zelfvoorzienende vrachtwagen en een bulksilo waarin wij tot 30.000 kilogram egaliseermiddel per dag kunnen verwerken.

Zo kunnen wij de voorbereidende werkzaamheden, zoals het ophogen van uw vloer, snel en vakkundig uitvoeren. Hierdoor kunnen we snel overgaan tot het daadwerkelijk storten van de gietvloer van polyurethaan. U heeft de keuze uit diverse gietvloeren van polyurethaan in verschillende RAL-kleuren.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Kies uit onze collectie polyurethaan gietvloeren in mono- of duokleuren

Polyurethaan gietvloeren kunnen in tegenstelling tot epoxy gietvloeren in mono- of duokleur (met gevlamd effect) worden aangebracht. Met een vloeistofwerende PU-coating voorkomt u bovendien het indringen van vocht van bovenaf. Wij maken gebruik van de producten van Sika Vloersystemen om absolute topkwaliteit te garanderen. De kwalitatief hoogwaardige materialen in combinatie met onze jarenlange ervaring en VCA-certificatie maken dat de NOA Afbouwgarantie geldig is op al onze vloergerelateerde werkzaamheden.

Vraag naar de mogelijkheden of plan een gesprek in

Een polyurethaan gietvloer is uiterst duurzaam en geschikt voor een grote variëteit aan eindtoepassingen; van utiliteitsbouw tot woonhuizen en van automobielbedrijven tot bijvoorbeeld winkelpanden. Als u vragen heeft over het aanbrengen PU-gietvloeren in uw woning of zakelijke ruimte, staan wij u graag bij met deskundig advies in onze showroom in Delfgauw, nabij Delft. Stuur uw vragen naar info@qualityfloor.nl of spreek direct met één van onze medewerkers via 015 285 23 00. We plannen graag een kennismakingsgesprek met u in om de mogelijkheden voor een gietvloer van polyurethaan te bespreken.

Neem contact op!