Home » Slijtvaste vloer

Slijtvaste vloer

In bepaalde gevallen is een slijtvaste vloer geen overbodige luxe. Wanneer u bijvoorbeeld werkt met zware materialen, werktuigen of met bijtende stoffen, dan is het aan te raden zo’n vloer te laten leggen door Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van verschillende soorten vloeren. Onze slijtbestendige vloeren kunnen zowel uit kunststof als beton bestaan. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer voor uw bedrijf.

Hoe ziet uw slijtvaste vloer er straks uit?

Bij een industriële betonvloer denkt u wellicht aan een saaie grijze en koude stenen vloer, maar wist u dat u zo’n vloer helemaal naar wens kunt aanpassen? U kunt zelf de kleur en design van uw gietvloer uitkiezen.

Zo onderstreept u op een eenvoudige wijze de uitstraling van uw bedrijf. Een slijtvaste vloer van Qualityfloor BV gaat ook nog eens jarenlang mee. Zo is de positieve uitstraling van uw bedrijf jarenlang gegarandeerd. Uiteraard geldt dit ook voor onze PU gietvloeren.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Laat uw slijtvaste vloer aanleggen door de specialist

Wanneer u een slijtvaste vloer laat aanleggen, wilt u daar jaren plezier van hebben. Laat uw vloer daarom ophogen en aanleggen door onze specialisten. Maak vandaag nog een afspraak via 015-2852300. Een mail sturen mag ook: info@qualityfloor.nl. Of vul ons contactformulier in. Dan brengen wij samen met u uw wensen in kaart.

Neem contact op!