Home » Troffelvloeren laten plaatsen

Troffelvloeren laten plaatsen

Schakel de experts van Qualityfloor BV uit Delfgauw, vlak bij Delft, in als u troffelvloeren wilt laten plaatsen. Een troffelvloer is geschikt voor verschillende ondergronden en diverse (weers)omstandigheden. Deze eigenschappen maken een troffelvloer erg veelzijdig. Wilt u weten of dit type vloer voor uw situatie geschikt is? Vraag onze medewerkers dan om advies.

Troffelvloeren laten plaatsen in jouw bedrijfspand

Het laten plaatsen van troffelvloeren heeft vele voordelen. Zo is een troffelvoer 100% vloeistofdicht en naadloos gelegd. Hierdoor kan hij eenvoudig schoongemaakt worden, want vloeistoffen en viezigheid komen niet onder de vloer. Ook is de vloer bestand tegen chemische producten en kunt u hem zwaar belasten met mechanica. Daarnaast is een troffelvloer duurzaam, krasbestendig, slijtvast en UV-bestendig. Dit maakt een troffelvloer uitstekend geschikt als parkeergaragevloer of als vloer in wasstraten, professionele keukens, bakkerijen, sanitaire ruimtes in de horeca of werkplaatsen.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Vraag meer informatie over jouw nieuwe vloer

Twijfel je of een troffelvloer geschikt is voor jouw ruimte? Wil je meer informatie over het laten plaatsen van troffelvloeren? Kom dan op afspraak langs in onze showroom of neem contact met ons op. Dit kan op meerdere manieren. Zo is het mogelijk om ons te bellen op 015-2852300, een e-mail te sturen naar info@qualityfloor.nl of ons contactformulier in te vullen.

Neem contact op!