Home » Vloeibare zandcement

Vloeibare zandcement

Qualityfloor BV kan gebruik maken van vloeibare zandcement bij het verzorgen van uw gietvloer. Sinds onze oprichting in 2003 zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd en specialistisch bedrijf. Schakel ons in voor al uw vloergerelateerde projecten. Wij zijn actief voor zowel zakelijke als particuliere klanten in binnen- en buitenland.

Het gebruik van vloeibare zandcement 

Qualityfloor BV kan u van dienst zijn bij verschillende soorten vloerbewerkingen. Het plaatsen van een gietvloer is daarbij een mogelijkheid. Dit doen wij onder andere door gebruik te maken van vloeibare zandcement. Bij de verzorging van een gietvloer in Naaldwijk of ergens anders in Nederland, nemen wij het gehele traject op ons, waardoor u niet met andere partijen in zee hoeft te gaan.

U kunt op ons rekenen voor het egaliseren van de ondervloer tot aan de afronding van de door u gewenste afwerking. Op deze manier verzekeren wij u van de hoogste kwaliteit. Omdat wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven, geven wij de NOA Afbouwgarantie op al onze vloerbewerkingswerkzaamheden.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Vraag een offerte aan 

Bent u nieuwsgierig naar de werking van vloeibare zandcement bij een gietvloer? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015 – 285 23 00 of een e-mail te sturen naar info@qualityfloor.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook kunt u natuurlijk vrijblijvend een offerte opvragen.

Neem contact op!