Home » Vloeistofdichte vloer

Vloeistofdichte vloer

Als u een vloeistofdichte vloer wilt laten aanbrengen, biedt Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft, de oplossing met duurzame gietvloeren voorzien van een PU-coating. Deze vloeren worden naadloos aangebracht door ons team van vakmensen en zijn toepasbaar in alle RAL-kleuren. PU-gietvloeren kunnen ook in duokleur met een gevlamd effect worden gelegd. Een vloeistofdichte vloer met coating is geschikt voor diverse toepassingen.

Profiteer van onze afbouwgarantie bij de aanleg van een vloeistofdichte vloer

Als u door Qualityfloor BV een vloeistofdichte vloer met coating laat aanbrengen, leveren we de vloer, net als al onze andere diensten, met de NOA Afbouwgarantie. Wij hebben in de loop der jaren voor veel zakelijke en particuliere opdrachtgevers gietvloeren aangebracht. Schakel ons in voor het egaliseren van uw vloer in Den Haag, Delft, Rijswijk en Nootdorp, of bij uw locatie buiten Zuid-Holland.

Zo zijn wij niet alleen actief in Nederland, maar ook in omliggende landen zoals het Verenigd Koninkrijk, België en Duitsland. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor een gietvloer in uw kantoor of in uw (nieuwbouw)woning? Wij komen graag bij u langs om de situatie in te meten.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Neem voor meer informatie contact met ons op 

Wilt u een vloeistofdichte vloer laten aanleggen door een professional? Wij staan voor u klaar. Voor meer informatie over een vloeistofdichte vloer met de juiste type coating vult u ons contactformulier in. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@qualityfloor.nl. Voor direct contact belt u naar telefoonnummer 015 285 23 00.

Neem contact op!