Home » Vloer coaten

Vloer coaten

Door uw vloer te laten coaten blijft deze veel langer mooi en gaat deze langer mee. De specialisten van Qualityfloor uit Delfgauw, nabij Delft, brengen graag een coating laag naar keuze aan, zodat u het beste uit uw vloer naar boven haalt. Heeft u bijvoorbeeld een mooie betonvloer, maar wilt u deze nog extra laten stralen? Laat dan bijvoorbeeld een verflaag in een modieuze kleur aanbrengen. Wilt u uw vloer beschermen tegen invloeden van buitenaf? Kies dan voor een laklaag of voor een beschermcoating.

Laat uw vloer professioneel coaten

U heeft bij ons keuze uit verschillende soorten vloeren, die wij allemaal kunnen voorzien van een coating. Kies bijvoorbeeld voor een cementgebonden gietvloer met een verf- of laklaag, of een kunststof vloer die is behandeld tegen slijtage.

Zo geniet u jarenlang van een mooie vloer en zien uw commerciële ruimten er nog jarenlang mooi uit. Hiermee straalt u betrouwbaarheid en representativiteit uit naar klanten.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Behoud de kleurechtheid van uw vloer 

Al onze gietvloeren zijn verkrijgbaar in een kleurechte variant. Deze zijn uv-bestendig, wat betekent dat de kleur niet vervaagt wanneer de vloer wordt blootgesteld aan uv-licht. Om dit effect nog extra te versterken, is het mogelijk de vloeistofdichte vloer te laten coaten. Dan is deze extra beschermd tegen de straling van de zon.

Vraag naar de mogelijkheden voor het aanbrengen van coatings

Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden voor het laten coaten van uw vloer? Bel of e-mail ons dan. Ons telefoonnummer is 015-2852300 en het e-mailadres waarop u ons kunt bereiken is info@qualityfloor.nl. Ook hebben wij een online contactformulier dat u kunt invullen.

Neem contact op!