Home » Vloer egaliseren

Vloer egaliseren

Laat uw vloer egaliseren door de vakmensen van Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft. U mag van ons topkwaliteit verwachten en alle vloeren worden afgeleverd met de NOA Afbouwgarantie. Wij hebben verschillende machines in beheer om de werkzaamheden op een vakkundige manier uit te voeren. Onze vrachtwagen is voorzien van een bulksilo, zodat wij tot wel 1000 m2 vloer kunnen egaliseren, ook over tegels.

Laat uw vloer egaliseren en laat uw nieuwe vloer vakkundig aanleggen

Eindvloeren kunnen gemaakt worden van vloeibare zandcement en tevens egaliseermiddel. Dit type vloer is na een vloeregalisatie vlak en uitermate slijtvast. Wij kunnen in zeer korte tijd een vloer over tegels heen egaliseren en onafhankelijk van het oppervlak kunnen wij de klus in één werkdag afmaken.

Wij zijn zelfvoorzienend doordat wij in onze vrachtwagen over een eigen stroomaggregaat en watervoorziening beschikken. Hierdoor kunnen wij de vloeregalisatie snel en vakkundig uitvoeren.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Egaliseren over tegels

Ons vloerenbedrijf heeft ruime ervaring met het egaliseren over tegels van verschillende soorten vloeren. Voor het egaliseren van vloeren werken bij samen met de kwalitatief hoogwaardige leveranciers Thomsit en Weber-Beamix. Voor de vloeregalisatie in heel Nederland én in omliggende landen schakelt u daarom ons ervaren en vakbekwame team in. Wij beschikken over verschillende manieren om uw vloer te egaliseren:

  • Handmatig egaliseren; vooral kleinere oppervlaktes zijn geschikt om handmatig te egaliseren, ook over tegels.
  • Egaliseren met een pomp; dit wordt vooral gebruikt om dikke lagen en grote oppervlaktes in beperkte tijd te kunnen egaliseren.
  • Egaliseren met een vrachtwagen en silo’s; vooral gebruikt voor een vloeregalisatie van extreem dikke lagen en zeer grote oppervlaktes.

Schakel ons in en wij gaan voor u aan de slag

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst of een prijsofferte wilt ontvangen voor een vloeregalisatie. Wij vertellen u graag meer over het egaliseren van uw vloer, inclusief over uw huidige tegels. U kunt ons telefonisch bereiken via 015 285 23 00 of een e-mail sturen naar info@qualityfloor.nl. Wij plannen een afspraak zo snel mogelijk in, zodat wij uw wensen en de mogelijkheden voor een vloeregalisatie kunnen bespreken. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom.

Neem contact op!