Home » Vloer kantoor

Vloer kantoor

Wanneer u klanten over de vloer krijgt op uw kantoor, is het van groot belang dat uw bedrijf netjes en representatief is ingericht. Hierbij speelt de kantoorvloer een grote rol. Wanneer uw kantoorvloer er schoon uitziet en niet beschadigd is, hebben uw klanten en relaties een positiever beeld van uw bedrijf. Kies daarom voor een kantoorvloer van Qualityfloor BV, want onze vloeren zien er altijd representatief uit en zijn van hoge kwaliteit. Met onze kwaliteitsvloeren heeft u jarenlang geen omkijken naar uw vloer. Zeker als u ook nog kiest voor een van onze sterke coatings.

Een nieuwe vloer op uw kantoor die jarenlang mooi blijft

Zoals onze naam al aangeeft kiest u met onze diverse opties voor een kantoorvloer die niet alleen mooi is, maar ook van uitstekende kwaliteit is. Uw vloer ziet er nog jarenlang goed uit en zal niet snel beschadigen.

Ook zijn onze vloeren eenvoudig te reinigen, ze zijn namelijk voorzien van een gladde toplaag, die niet snel vuil wordt. Ook is er aan de veiligheid gedacht. U wilt natuurlijk niet dat uw collega’s, klanten of zakenpartners uitglijden. Daarom hebben onze antislipvloeren wel een vlak oppervlak, maar zijn ze niet glad.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Altijd advies op maat 

Wij begrijpen dat een representatieve uitstraling voor uw bedrijf van groot belang is. U ontvangt hier immers belangrijke klanten en zakenrelaties. Daarom voorzien wij u graag van persoonlijk advies over de diverse opties, zoals een epoxy gietvloer of HACCP-vloertegels. U ontvangt dit advies op maat wanneer u belt naar ons kantoor in Delfgauw, nabij Delft en Gouda, via 015-2852300 of uw wensen en eisen doorgeeft via info@qualityfloor.nl. Dit kan ook via ons contactformulier.

Neem contact op!