Home » Vloer ophogen

Vloer ophogen

Qualityfloor BV beschikt over de modernste apparatuur voor diensten als de vloer ophogen, egaliseren of het storten van een gietvloer. Wij zijn niet alleen actief in Zuid-Hollandse gemeentes als Den Haag, Rijswijk en Delft, maar kunnen door heel Nederland en over de grens uw vloer ophogen. Ook wanneer het om grote oppervlaktes gaat. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw particuliere of zakelijke klus en ontdek wat ons bedrijf uit Delfgauw, nabij Delft, voor u kunnen betekenen.

Kies voor een gietvloer als u uw vloer wilt laten ophogen

Veel mensen die een vloer willen laten ophogen, kiezen voor een gietvloer vanwege de duurzaamheid en het weinige onderhoud dat de vloer vergt. Bovendien is een gietvloer zeer geschikt  voor verschillende bedrijfspanden, van industriële bedrijven en retail tot kantoren en woonhuizen.

Al onze diensten worden afgeleverd met de NOA Afbouwgarantie. Zo profiteert u van een optimaal resultaat dat jarenlang meegaat. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het storten van een gietvloer over tegels.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Vraag ons naar de mogelijkheden voor een vloerophoging

Schakel ons in voor het ophogen van uw vloer of andere diensten, zoals uw vloer egaliseren met een pomp. Wilt u direct met één van onze specialisten spreken over de mogelijkheden? Bel naar 015 285 23 00 of bereik ons schriftelijk door uw vraag te stellen via het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@qualityfloor.nl. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Neem contact op!