Home » Vloerrenovaties

Vloerrenovaties

Voor al uw vloerrenovaties gaat u naar Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft! Wij helpen u met het uitvlakken, voorbewerken en egaliseren van uw bestaande vloer én met het plaatsen van uw nieuwe vloer. Wij hebben ervaring met het plaatsen van diverse soorten vloeren. U heeft bij ons dus keuze uit tal van vloertypes.

Uw vloerrenovaties worden een succes met hulp van onze professionals

Als u vloerrenovaties dient uit te voeren voor uw bedrijfspand(en) of huis, schakelt u natuurlijk het liefst échte vakmensen in. Ons gedreven en vakbekwame personeel helpt u graag met het uitzoeken en het leggen van nieuwe, decoratieve vloeren. Wij geven u graag uitleg over alle mogelijke vloertypes die geschikt zijn voor uw ruimte en alle werkzaamheden die we voor u kunnen verrichten. Alle vloeren die u door ons laat aanleggen zijn van de beste kwaliteit. Als vloerspecialist werken wij namelijk met de modernste technieken, apparatuur en hoogstaande producten.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Maak een afspraak in onze showroom

Heeft u binnenkort vloerrenovaties in het verschiet? Denk dan zeker aan Qualityfloor BV. Wij helpen u graag met het leggen van een nieuwe vloer. Kom op afspraak langs in onze showroom om al onze vloeren te bekijken. Stel uw vragen of maak een afspraak als u belt naar 015-2852300 of e-mail stuurt naar info@qualityfloor.nl.

Neem contact op!