Home » Werkplaatsvloer

Werkplaatsvloer

Aan een werkplaatsvloer stelt u uiteraard andere eisen dan aan een ander soort vloer. In een werkplaats wordt immers vaak gewerkt met zware apparatuur en zware goederen, waardoor extra stevigheid geboden is. Een werkplaatsvloer wordt dan ook gemaakt van sterke materialen zoals beton, maar er zijn ook gietvloeren met een meer zakelijke uitstraling.

Een werkplaatsvloer is inzetbaar voor verschillende toepassingen 

Wist u dat een werkplaatsvloer van Qualityfloor niet alleen geschikt is voor werkplaatsen, maar ook bijvoorbeeld in parkeergarages en winkels gelegd kan worden? Zo heeft uw zaak altijd een representatief uiterlijk, want een vloer is natuurlijk beeldbepalend voor uw pand.

Met de perfecte gietvloer straalt u de professionaliteit uit naar uw klanten toe. Ook kunnen uw medewerkers met een stevige werkplaatsvloer op een veilige manier hun werk uitvoeren.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Kies uit verschillende dessins

Veel van onze vloeren zijn leverbaar met verschillende designs. Dit kan effen zijn, maar onze vloeren zijn ook bijvoorbeeld met een gevlamd of gemêleerd dessin verkrijgbaar. Onze vloeren behouden gegarandeerd lange tijd hun originele kleur en verkleuren niet door uv-straling. Wilt u meer weten over welke slijtvaste vloer het meest geschikt is voor uw werkplaats? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Delfgauw, nabij Delft. U bereikt ons via ons contactformulier of via 015-2852300. Ook kunt u e-mailen naar info@qualityfloor.nl.

Neem contact op!